Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

IFA: iRobot Introduceert de 600-serie Stofzuigrobots

Steeds meer huishoudens hebben er één. Een stofzuigrobot. Het is dus niet verrassend dat iRobot deze IFA weer een nieuwe robot-serie weet neer te zetten. Ook in deze markt is nog voldoende ruimte voor vernieuwing.

De nieuwe 600-serie van iRobot bevat twee grote vernieuwingen. De AeroVac technologie en nieuwe borstels. AeroVac moet er voor zorgen dat je het reservoir van de 600-serie minder vaak hoeft te legen doordat de luchtstroom wordt geoptimaliseerd. De nieuwe borstels moeten het vloeroppervlak nog beter reinigen.

Natuurlijk beschikt de 600-serie ook over de vernieuwingen die we kennen uit eerdere series. Denk aan de mogelijkheid om de stofzuiger aan het werk te zetten wanneer je niet thuis hebt en de akoestische Dirt-Detect sensoren die actief op zoek gaan naar vuile plekken.

Het grote verschil tussen de 630 en de 650 is dat de 650 met een virtuele muur komt. Daarnaast is de 650 programmeerbaar tot 7 verschillende tijdstippen. Handig bij wisselende werktijden.

Beschikbaarheid

De nieuwe Roomba stofzuigrobots liggen in oktober in de winkel. De 630 gaat €369 kosten terwijl de 650 voor €429 over de toonbank gaat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.