Roelof van Doorn
Roelof van Doorn

Hasbro’s Nerf Wapens voor Grootverbruikers

Ik was er net te oud voor toen de eerste Nerf wapens in de speelgoedwinkels lagen, maar ik geef het toe. Ik heb ze altijd wel in de gaten gehouden. Met de nieuwste generatie Nerf N-Strike wapens brengt Hasbro zoveel techniek met zich mee dat ik er wel over moet schrijven.

De twee nieuwe N-Strike wapens van hasbro zijn duidelijk voor de grootverbruikers gemaakt. De één werkt met foam darts en de ander met foam discs. In beide gevallen gaat het om wapens waar enorme hoeveelheden munitie in gestopt kunnen worden.

Het dart-kanon is de Nerf N-Strike Elite Hail Fire. Dit megawapen schiet tot 22 meter ver en is een gemotoriseerde semi-automaat. De onderkant bestaat voor een groot deel uit het roterende magazijn. Hier kunnen maarliefst 8 clips met dart in, al krijg je er maar vier bij aankoop. Ook krijg je er bij aankoop 24 darts bij. In totaal kan je hem (in combinatie met de extra clips) met maarliefst 144 darts laden.

Wat de Hail Fire met darts kan, kan de Nerf Vortex Pyragon met discs doen. Deze gun bevat ook een magazijn aan de onderkant waar in totaal 40 discs in gaan. Je kan de discs één voor één schieten, maar ook als echte semi-automaat achter elkaar.

Beschikbaarheid

Beide Nerf guns liggen nu in de winkel. De Nerf N-Strike Elite Hail Fire en de Nerf Vortex Pyragon kosten beiden €69,99.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.