Desiree Bos
Desiree Bos

Gamescom Preview: Sports Champions 2

Deel 1 had al leuke sporten die erg goed samenwerkt met Playstation Move. Je kon daar pijl en boog schieten, volleyballen, frisbeeën, jeu de boules en tafeltennis. Dit allemaal kon je doen met ze tweeën en sommige met meerdere tegelijk. Nu is deel 2 aangekondigd met andere sporten.

De piste bevindt zich in de woonkamer

Deze nieuwe game zorgt ervoor dat je kan skiën in je woonkamer. Je move controllers zijn je skistokken en daarmee kan je snelheid bepalen en je stunts doen, bijvoorbeeld een salto in de lucht. Er is ook de mogelijkheid om tegen elkaar wedstrijden te doen. Verder zijn de volgende sporten ook in de game aanwezig: Golf, bowling, boxen, tennis & boogschieten. De game komt 31 oktober 2012 uit alleen op Playstation en is verplicht met move controllers te bedienen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.