Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Gamescom: BBC en Disney Stappen in Sony’s Wonderbook

Tijdens de E3 presenteerde Sony Playstation haar ideeën omtrent haar Wonderbook. Een nieuwe AR boek dat voor de PlayStation Eye camera tot leven moet komen. De enige titel waar Sony op dat moment over sprak was de Book of Spells van J.K. Rowling, maar daar blijft het niet bij.

Zo heeft Sony nog een grote game aangekondigd. Het gaat om Diggs Nightcrawler. Een detective game zoals alleen Sony die kan maken. Vrolijk geanimeerd en innovatief.

Hoewel je bij Wonderbook in eerste instantie toch vooral games zal verwachten. Blijken het andere partners te zijn die echte wilde ideeën hebben. Zo kan Wonderbook ook als informatief boek worden ingezet. De eerste die daarmee over de brug komt is de BBC. Zij lanceren een wonderbook die een aanvulling moet zijn op de beroemde documentaire Walking with Dinasaurs.

Naast de BBC wist Sony te vertellen dat we ook content van Disney mogen verwachten, maar meer wilden ze nog niet kwijt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.