Het Japanse Modi-Corp heeft een interessant nieuw product aangekondigd. Het gaat om een bouwpakket voor gevorderden. Een bouwpakket waarmee je een elektrische auto maakt. Nee, het gaat niet om een grote auto, maar om een eenpersoons model 😉

Modi-Corp noemt haar nieuwe auto de Pius (nee, zo proberen echt niet mee te liften op het succes van Toyota). In Japan mag het karretje de weg op. Daar hebben de autoriteiten de opvallende verschijning goedgekeurd.

De Modi-Corp zal in eerste instantie voornamelijk aan scholen worden verkocht. Zo kunnen studenten leren hoe een elektrische auto in elkaar zit. De eerste levering zou in de lente van 2013 plaats moeten vinden.

1 REACTIE

  1. Ik heb een Swift en deze wil ik ombouwen op electroschool,is daar een kit voor een wat voor soort motor moet er in.
    Graag een antwoord op deze vragen
    Dank. Allard siemonsma

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.