Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Razer Introduceert de Ouroboros Muis

Razer is met een nieuwe gamingmuis op de markt gekomen die geheel op de hand kan worden afgesteld. De naam van deze nieuwe muis is een echte tongbreker geworden. Het nieuwe beestje heet namelijk de Ouroboros.

De nieuwe Ouroboros valt met name op door de mogelijkheden om deze op allerlei manieren aan te passen. Zo is het achterpaneel verstelbaar in hoek en afstand tot de voorkant van de muis. Daarnaast krijg je twee typen zijpanelen voor de muis die je naar eigen inzicht kan verwisselen.

De Ouroboros muis beschikt ook over een 8.200 DPI 4G dual-sensor systeem (dus een reguliere optische sensor en een laser) voor optimale precisie op ieder oppervlak. Daarnaast heb je de mogelijkheid om tijdens het gamen de resolutie van de muis omlaag te gooien. Ideaal wanneer je bijvoorbeeld aan het sniperen bent. De Ouroboros bevat een oplaadbare AA batterij die je 12 uur non-stop laat gamen. Opladen van de muis gebeurd in de bijgeleverde dock. De draadloze verbinding heeft 1ms vertraging, maar je mag er ook voor kiezen om de Ouroboros bedraad aan te sluiten om zo ook die ene milliseconde lag te elimineren.

Beschikbaarheid

De nieuwe Ouroboros ligt in het vierde kwartaal in de winkel en gaat €129,99 kosten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.