Google Koopt de Sparrow Mail Client

Google heeft deze week wederom een belangrijke overname afgerond die de kwaliteit van de Google diensten moet verbeteren. Ditmaal gaat het om een overname van Sparrow. Een kleine softwaremaker die e-mail clients maakt voor iOS en Mac OSX.

Sparrow heeft in de korte tijd dat het bedrijf bestaat furore gemaakt door misschien wel de beste vervanger van de standaard e-mail app op de iPhone te ontwikkelen. Daarnaast bouwde het bedrijf een uiterst flexibel e-mailpakket voor de Mac.

Het team van Sparrow wordt nu geïntegreerd met het team van Gmail. Hoewel het onbekend is of de huidige producten beschikbaar blijven, mag je verwachten dat de gebruiksvriendelijkheid van Gmail met de kennis van Sparrow flink zal verbeteren. De eerste resultaten zullen naar verwachting eind dit jaar zichtbaar moeten zijn. Daarnaast zou het mogelijk zijn dat het Sparrow-team de iOS en Android apps van Google onder handen gaat nemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Events