Gillette Introduceert de Gillette (Fusion) ProGlide Styler

Het dagelijks verzorgen van een baard wordt door zowel mannen (70%) als vrouwen (88%) erg belangrijk gevonden (cijfers van GfK), al zal die laatste groep dan voorral aan de baard van de partner denken. Dit is echter wel de gedachte waarmee Gillette en Braun samen de Gillette (Fusion) ProGlide Styler in de schappen leggen.

De Gillette (Fusion) ProGlide Styler is een nieuw alles-in-een pakket waarmee de baard zowel geheel geschoren als getrimd en geaccentueerd kan worden. Daarmee smelten het traditionele scheermesje en elektrisch scheren samen.

Het handvat, dat duidelijk ontwikkeld is door Braun, bevat vier opzetstukken. De kop is een volledig Braun scheersysteem. Met één van de drie opzetstukjes (kammetjes) kan de afstand tot de gezichtshuid worden bepaald. Het vierde opzetstuk is een Gillette Fusion ProGlide met een verwisselbaar ProGlide mesje. Hiermee werkt het systeem vergelijkbaar met de reguliere trillende ProGlide van Gillette. Om de scheerbeleving af te maken, komt Gillette ook nog met een nieuwe transparante scheergel.

Beschikbaarheid

De Gillette (Fusion) ProGlide Styler ligt nu in de winkel en kost als setje €24,95. Een flesje transparante scheergel kost €6,49.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram