Picture of Roelof van Doorn
Roelof van Doorn

Douwe Egberts en Philips Introduceren de Senseo Lungo en Twist

Douwe Egberts en Philips introduceerden in 2001 de eerste Senseo in Nederland. Inmiddels verkoopt Douwe Egberts 19 smaken Senseo pads (en zijn ook diverse andere merken met pads op de markt gekomen) en heeft Philips al een aantal aanpassingen gemaakt in het kenmerkende design van de originele Senseo.

Deze week presenteren de twee partners een aantal nieuwe Senseo producten. Het gaat om de nieuwe Senseo Lungo smaken en de Senseo Twist, een koffiezetapparaat met een wel heel eigentijds design.

Senseo Lungo

De nieuwe Senseo Lungo serie van Douwe Egberts omvat maarliefst zes nieuwe koffievarianten waaronder één zonder cafeïne. Het gaat om melanges met een hoge koffiedosering. Hierdoor geven ze een intense smaak af. Douwe Egberts beperkt zich overigens niet tot de introductie van de Lungo serie. Ook de bestaande zakjes met pads worden vernieuwd. Douwe Egberts pakt zowel de verpakking als de smaak aan. De smaken moeten nu nog aromatischer zijn.

Senseo Twist

De nieuwe Senseo Twist is een opvallende verschijning in de Senseo-lijn. Philips stapt met de Twist af van het kromme-pijp ontwerp van de eerste generaties senseo. In plaats daarvan heeft de Senseo Twist een stoer, futuristisch karakter. De watertank van de Senseo Twist is nu van helder plastic en van alle kanten goed in de gaten te houden.

Beschikbaarheid

De nieuwe Senseo Lungo koffiepads en vernieuwde versies van de reguliere pads moeten in augustus in de schappen liggen. Een zakje pads gaat €2,99 kosten. Ook de nieuwe Senseo Twist ligt in augustus in de schappen. Deze nieuwe Senseo machine gaat €109,99 kosten.

Eén reactie

  1. ik heb er 1 gehad voor 5 weken en getest ,er zitten een paar super handige dingetjes op en hij is sneller als de bestaand senseo’s
    de mijne was zilver met blauw

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.