Roelof van Doorn
Roelof van Doorn

BMW Showt de C Evolution Elektrische Scooter

Met de introductie van de C Evolution Scooter, zet BMW misschien wel één van de begeerlijkste scooters op de markt. Deze nieuwe jongen is namelijk helemaal elektrisch en daarmee scooter je groen, maar je geen lawaai en stink je niet meer :-).

De C Evolution heeft de looks die je van BMW verwacht en is ook nog eens in staat om op een volle accu maarliefst 100 kilometer af te leggen. Laden van de scooter gaat ook lekker snel. Een volledig lege accu moet in drie uur volledig geladen zijn. Heb je die tijd niet, dan is het goed om te weten dat de 8 kilowatt accu na 30 minuten al 70% geladen is.

Hoe de scooter geclassificeerd zal worden is nog onduidelijk. Een elektromotor moet op een andere manier gelimiteerd worden dan de motoren die in reguliere scooters zitten. Deze C Evolution Scooter haalt anders met gemak de 120 KM/u. De motor kan maximaal 35 kilowatt aan trekkracht leveren.

De nieuwe scooter van BMW Motorrad is een ‘near-production’ model wat betekent dat BMW met iets gaat komen dat er enorm op lijkt en ook nog eens in de showrooms komt te staan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.