Nightmare Busters komt naar de SNES!

Jonge gamers denken misschien WTF is een SNES, maar iedereen uit de 80’s zal zich deze Nintendo console zeker nog herinneren. Heb je er toevallig nog één op zolder? Dat is mooi. In 2013 verschijnt namelijk een nieuwe game voor deze klassieke console.

Het Super Fighter Team heeft onlangs namelijk de game Nightmare Busters afgemaakt. Productie aan de game startte in de jaren 90, maar werd stilgelegd. In 2008 werd de game voor het eerst aangekondigd en de game lijkt nu dan toch af te zijn. Wanneer Nightmare Busters volgend jaar uitkomt, is het precies 15 jaar geleden dat de laatste SNES game op de schappen lande.

De game verschijnt uiteraard op een originele Super Nintendo cassette en in een klassieke kartonnen doos. De doos is zelfs nog voorzien van het originele “Nintendo Seal of Quality” symbool. Het gaat dus om een echte release. Wil je de game kopen, zal je wel even diep in de buidel moeten tasten. Nightmare Busters gaat namelijk $60 kosten en daar komt nog eens $15 voor verzending naar Nederland bij.

Foto via SnesBR

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Events

Er zijn momenteel geen aanstaande evenementen.