Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Krups Lanceert Cappuccino-Machine met Zelfreinigend Stoompijpje

Cappuccino is zonder twijfel de koffiefavoriet van velen. Toch blijft het maken van een goede cappuccino een hele klus. Met het nieuwe zelfreinigende stoompijpje verdwijnt in ieder geval de meest vervelende klus, het schoonmaken!

Je zou het niet verwachten, maar met de introductie van een zelfreinigend stoompijpje heeft Krups een absolute primeur in handen. Het is voor het eerst dat de machine het pijpje zelf hygiënisch zal reinigen en klaarmaken voor een volgend gebruik. Handig!

Toch is dat niet het enige dat de EA9000 bijzonder maakt. Het ontwerp van deze cappuccino-zetter is namelijk ook erg mooi. Zo mooi, dat Krups er eerder dit jaar zelfs een Red Dot award voor in de wacht wist te slepen. Toch is het iets anders dat mijn aandacht weet te trekken. Namelijk het LCD touchscreen van het apparaat. Dit scherm geeft het apparaat namelijk een enorme flexibiliteit. Zo is het mogelijk om in het menu van de EA9000 onder anderen jouw favoriete koffiebereidingen op te nemen. Dat vraagt natuurlijk om creativiteit ;-). Tot slot is de schenktuit ook nog eens in hoogte verstelbaar zodat je de EA9000 op jouw koffiekopjes aan kan passen.

Beschikbaarheid

De Krups EA9000 gaat €1.399 kosten en is bij vrijwel iedere grote elektronicazaak verkrijgbaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.