HTC Erkent Problemen met de One X

Enkele weken terug wisten we al te melden dat de HTC One X een probleem heeft met het WiFi ontvangst. Door mogelijke zwakte van de verbinding met de antenne moet het toestel meer stroom gebruiken om een fatsoenlijk signaal te genereren met als logische gevolg dat de accu sneller leegloopt.

HTC heeft nu op de website AndroidCentral toegegeven dat het probleem bij een groot aantal toestellen bestaat. HTC heeft ook al een fix ontwikkeld en past deze toe bij de productie van nieuwe One X toestellen. Voor huidige eigenaren heeft HTC helaas geen nieuws te melden. Tsjah… daar zit je dan met je mooie One X en brak WiFi bereik…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.