Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Gamen op de Xbox met je PS3 Controller of Andersom

Cronus heeft een nieuwe gadget voor de Xbox 360 ontikkelt. De nieuwe stick van het bedrijf maakt het mogelijk om de Xbox 360 met PS3 controllers te verbinden of Xbox 360 controllers op de Playstation 3. Sterker nog, het moet zelfs met Wii controllers kunnen! Ideaal voor mensen als ons die zowel een Xbox als een PS3 hebben staan en regelmatig met een lege controller zitten ;-).

De nieuwe gadget van Cronus gaat schuil onder de naam RaptorFire USB Dongel en steek je, zoals je wellicht verwacht, in de USB-poort van de Xbox 360 of Playstation 3. De stick moet wel worden geconfigureerd en daar heb je een PC voor nodig. Wanneer de RaptorFire in de winkel ligt is nog onbekend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.