Warner Bros en DC Comics hebben een nieuwe game aangekondigd. Het gaat om de nieuwe Injustice: Gods Among Us van Mortal Kombatmakers Netherrealm Studios. De studio werkt aan zowel een versie voor de Xbox 360 als de Playstation 3.

Injustice: Gods Among Us is een nieuw soort vechtgame waarin bekende helden van DC Comics als Batman, Superman en Wonder Woman de ring betreden om te vechten tegen badguys als Harley Quinn.

“Met Injustice: Gods Among Us, creëren we een geheel nieuwe franchise met ongelooflijke gevechten in het DC Comics Universe”, aldus Martin Tremblay, President, Warner Bros. Interactive Entertainment. “NetherRealm Studios is het zeer getalenteerde team achter de laatste Mortal Kombat hit die een vechtgame ontwikkelen die niet te vergelijken is met andere games uit het vechtgenre.”

“We kunnen niet wachten om Injustice: Gods Among Us te laten zien, want de game biedt onze fans en gamers een epische ervaring als ze de strijd als goden aangaan met hun favoriete DC schurken en helden”, aldus Ed Boon, Creative Director, NetherRealm Studios. “Ons team vindt het geweldig om een vechtgame te maken, boordevol snelle actie, een ongelooflijke verhaallijn en de iconische DC Comics karakters.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.