Roelof van Doorn
Roelof van Doorn

Tefal Introduceert Snoerloos Strijken

Het is vandaag de eerste officiële zomerdag. Nouja, meteologisch dan, maar dat maakt niet uit. Het is heet en het laatste waar ik aan wil denken is strijken. Toch weet het persbericht van Tefal over haar nieuwe strijkijzer mijn zweterige hoofd voor mijn monitor te houden. De nieuwe Freemove van Tefal heeft namelijk geen snoertje meer!

Strijken is irritant. Zelfs als ik ervoor betaald zou krijgen, zou ik het zeer waarschijnlijk niet leuk vinden. Voor mijn gevoel is het dan ook enorm belangrijk dat, als je aan een rotklus begint, het gereedschap in ieder geval met je meedenkt. Een strijkbout moet dus lekker glijden en goed heet zijn. Iets dat alle fabrikanten wel redelijk op orde lijken te hebben. Tefal zet met de Freemove de volgende stap. Deze nieuwe strijkbout beschikt niet langer over een irritant snoer…

De Freemove werkt op basis van reguliere strijkgewoonten. Tefal heeft becijferd dat je 8 seconden strijkt om de strijkbout daarna 4 seconde op de houder te zetten. Deze houder wordt door een basisstation vervangen en laadt de strijkbout in de tussentijd voor je op. Slim!

De Freemove is een stoomstrijkijzer en is in staat om continu 35 gram aan stoom (per minuut) af te geven. Gebruik je de stoomknop, dan is het apparaat in staat om een stoot van 2400W of 150 gram per minuut af te geven. Het is ook mogelijk om verticaal te stomen. Bijvoorbeeld voor de gordijnen.

Beschikbaarheid

De Tefal Freemove is vanaf nu verkrijgbaar en gaat €99,95 kosten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.