Spectaculaire Veranderingen voor de ePlug van Hercules

We schreven er al vaker over, de ePlug van Hercules. Met alle respect, het was altijd al een dom ding. Hij kon één ding. Netwerkverbindingen via het stopcontact leggen en dat ene ding, dat deed hij gewoon goed. Niks op aan te merken dus. Met de nieuwe ePlug slaat Hercules een andere weg in. Het ding is in eens in staat om WiFi signalen te verwerken, USB HDD’s en printers te delen en om audio te streamen.

De volmondige naam van de nieuwe ePlug PLC adapter is de Hercules ePlug 200 HD WiFi Music +. In de nieuwe kit krijg je er twee van. Één is een Pass Thru adapter die enkel in staat is om signalen naar de WiFi Music adapter door te sturen.

Voor het uitbereiden van jouw WiFi netwerk maakt de nieuwe eplug gebruik van WiFi 802.11n waardoor hij snelheden van 300MB/s kan behalen. Audiostreamen verloopt via een stukje software van Hercules dat ze de ePlug WiFi-Software noemen. Je sluit je speakers aan op de minijack uitgang van de ePlug en via de software bepaal je wat je hoort. Natuurlijk kunnen we alleen maar hopen dat Hercules snel met een patch komt zodat de ePlug compatible is met DLNA.

Beschikbaarheid

De nieuwe Hercules ePlug 200 HD WiFi Music + ligt vanaf juni in de winkel en gaat €139 kosten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.