Logo GadgetGear.nl
Picture of Roelof van Doorn
Roelof van Doorn

Populaire Apps Weigeren de Lumia 610

Met de lancering van de Nokia Lumia 610 is de eerste budget Windows Phone smartphone een feit geworden. Toen Microsoft de eerste budget Windows Phone toestellen aankondigde, gaf het bedrijf aand at 95% van de apps er gewoon op zou werken.

Nu al, blijkt dat het toch voorral de bekende apps zijn die dienst weigeren op de nieuwe smartphone. Angry Birds, Skype, PES 2012 en meer weigeren te installeren op de smartphone. Wanneer gebruikers deze apps willen installeren, krijgen ze een waarschuwing dat het toestel te weinig RAM-geheugen bevat om de apps te draaien.

Tsjah, dat vijf procent van de apps niet werkt klinkt toch niet als een groot probleem. Ik zou best kunnen leven zonder Angry Birds. Het gemis van Skype is van een heel andere klasse en zou mij toch echt wel dwars zitten. De eerste tekenen van fragmentatie op Windows Phone zijn op deze manier pijnlijk zichtbaar geworden.

Via.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.