Ook KPN en Tele2 Starten Uitrol 4g LTE Netwerken

In navolging van Ziggo zijn ook KPN en Tele2 gestart met het uitrollen van 4G netwerken op basis van LTE. KPN is van plan om de dienst net als Ziggo alleen zakelijk aan te bieden. Bij Tele2 mag ook de consument van de supersnelle LTE netwerken gaan genieten.

Tele2 start dinsdag met de verkoop van LTE abonnementen voor laptops en tablets, maar iPad gebruikers moeten opletten. Hoewel The New iPad LTE ondersteuning bevat, is dat alleen voor de Amerikaanse frequenties. Hier in Nederland krijg je dus alsnog een 3G snelheid.

Het aanbod van Tele2 start in Amsterdam, Amstelveen, Haarlem, Lelystad en Tilburg. Het totale dekkingsgebied van Tele2 is slechts 100 vierkante kilometer groot.

De enige aanbieders waar we nu nog op wachten zijn Vodafone en T-Mobile. Alle aanbieders moeten voor 11 mei een LTE netwerk ter grote van Utrecht actief hebben om een boete te voorkomen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram