Logo GadgetGear.nl
Picture of Roelof van Doorn
Roelof van Doorn

Onbekende foto’s Arkham City Duiken op

Vandaag ontvingen we nieuwe foto’s van de game Batman Arkham City die ons nog volledig onbekend waren. Natuurlijk wilden we deze opmerkelijke foto’s meteen met jullie delen.

Bij het zien van de foto’s snap je natuurlijk wel dat het hier gaat om een parodie op de Batman: Arkham City game die Warner Bros afgelopen herfst uitbracht en ook onze redactie tot in de late uurtjes heeft weten bezig te houden. Ik moet trouwens zeggen dat Catwomen er zelfs in plastic nog verdraait kittig uitziet…

De actie is natuurlijk niet helemaal bedoeld om Arkham City te promoten. In tegenstelling. De promotie is bedoeld voor de nieuwe LEGO Batman 2: DC Superheros game op de kaart te zetten. Nog zo’n batman titel waar we veel van verwachten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.