Olympus Introduceert de Nieuwe TG1 Camera

Olympus heeft de nieuwe TG 1 aangekondigd. De nieuwe Tough TG 1 is dé nieuwe outdoor fotocamera van Olympus. De camera is voorzien van een nieuwe f2.0 lens met voorzetlenzen. Daarnaast is de camera nu waterdicht tot maarliefst 12 meter.

De Touch TG1 voldoet aan de IPX8-norm waardoor hij schockbestendig (val van 2 meter), waterbestendig (tot 12 meter) en vriesbestendig (-10) is.

De camera beschikt over een lens met 4X optische zoom en een macro-stand die vanaf 1CM foto’s kan schieten. Daarachter ligt een 12 megapixel backlit CMOS sensor en dubbele beeldstabilisatie. Filmen in 1080p is ook een optie.

De camera kan overweg met SDHC, SDXC en Eye-Fi kaarten. Die laatste geven de camera de mogelijkheid om foto’s via WiFi te versturen.

Beschikbaarheid

De nieuwe TG1 gaat €399 kosten. Een voorzetlensadapter gaat €20,99 kosten. Die heb je nodig voor de fisheyelens (€159,99) en de telelens (€149,99).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Roelof van Doorn
Je ziet me wel, maar herkent me niet. Blijf gokken wie ik ben. Als je het weet zeg je 'O, die!'

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram