Logo GadgetGear.nl
Picture of Roelof van Doorn
Roelof van Doorn

Mortal Kombat is uit (VITA)

Warner Bros en NetherRealm hebben vandaag Mortal Kombat voor de PS Vita uitgebracht. Met de release van Mortal Kombat op de PS Vita heeft het systeem eindelijk de eerste grote fighter (inderdaad, laat Reality Fighters maar lekker liggen) aan boord gehaald. Uiteraard is Mortal Kombat een port van de console versie die vorig jaar op de Xbox en PS3 verscheen, maar daar hebben ze het niet bij gehouden.

De PS Vita versie van Mortal Kombat bevat alles van de grote console release en meer. Zo is het mogelijk om touchscreen fatalities uit te voeren en bevat de game maarliefst 150 nieuwe Challenge Tower missies. De game ondersteunt ook multiplayer via WiFi.

In september van vorig jaar wist Warner Bros ons al te melden dat het 3 miljoen exemplaren van Mortal Kombat had verkocht. Daarnaast sleepte de titel al diverse grote prijzen in de wacht. In onze review op de PS3 scoorde de game al een 10. Of dat ook op de Vita gaat lukken kunnen we je nog niet vertellen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.