Picture of Roelof van Doorn
Roelof van Doorn

Low Budget en toch Beats Audio in de Desire C

Na de vele aankondigingen over de One serie, grijpt HTC nu weer eens terug naar één van haar klassiekers. De HTC Desire (ook bekent als de Nexus one). Deze oude klassieker heeft deze week opvolging gekregen in de vorm van de HTC Desire C. Een low budget smartphone met Beats Audio erin.

De HTC Desire C loopt op Android 4.0 en is daarmee helemaal bij de tijd. De smartphone draait daarnaast ook nog eens de nieuwe versie van HTC Sense met een speciale ‘recente apps’ knop waarmee HTC multitasken een stuk makkelijker wilt maken.

Het toestel is voorzien van Beats Audio, maar je krijgt er geen Beats headset meer bij. Hierdoor kan je de interne Beats hardware op elke hoofdtelefoon gebruiken. Beschik je zelf al over een Beats hoofdtelefoon, dan verschijnen speciale Beats profielen waarmee het geluid aangepast kan worden.

De Desire C heeft een 320×480 scherm van 3.5 inch (165 pixels per inch). De processor van het toestel loopt op een magere 600Mhz, maar dat is te verwachten bij een budget toestel. Verder beschikt het toestel over een 5 megapixel camera.

Wanneer je het toestel koopt, ontvang je bij Dropbox 25GB aan extra gratis opslagruimte, al is die aanbieding beperkt tot een periode van 2 jaar.

Beschikbaarheid

De HTC Desire C wordt verkocht in de kleuren Polar White, Flamenco Red en Stealth Black. Hij ligt in juni in de winkel en gaat €229 kosten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.