Geen Beats Audio Headsets bij HTC Smartphones meer

De liefde tussen HTC en Beats Audio lijkt te zijn bekoeld. In Nederland heeft HTC twee Sensation Smartphones met Beats Audio headsets op de markt gebracht en daar lijkt het bij te blijven. Hoewel tieners elkaar van de fiets trekken om de hoofdtelefoons van Beats Audio te bemachtigen, lijken de oordopjes niet indrukwekkend genoeg om voor een HTC toestel te kiezen.

Hoewel de oordopjes niet meer bij de smartphones zitten, bevatten de nieuwe One modellen van HTC nog wel de Beats Audio modus. Deze kan met de nieuwe One toestellen ook op reguliere oordopjes en headsets worden geactiveerd.

HTC is niet de enige fabrikant die de oordopjes van Beats Audio gebruikte om verkopen te pushen. Ook HP heeft een deal met Beats Audio en heeft diverse laptops met ondersteuning voor beats uitgebracht.

De Beats Audio headsets werden door Monster Audio geproduceerd. Hoewel Beats by Dre verantwoordelijk is voor het iconische design, zorgt Monster voor de daadwerkelijke productie. Monster heeft echter ook een deal met Nokia voor de Purity Headsets en deze doen qua audio echt niet onder voor de officiële beats sound.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.