Logo GadgetGear.nl
Picture of Roelof van Doorn
Roelof van Doorn

Black Ops 2 Krijgt Releasedate

Activision heeft eindelijk Black Ops 2 aangekondigd. De game heet, zoals verwacht, Call of Duty Black Ops 2 en ligt vanaf 13 november in de winkel. Met Black Ops 2 krijgt het legendarische eerste deel (dia qua multiplayer nog steeds leuker is dan MW3) eindelijk een vervolg.

Black Ops 2 wordt wederom door Treyarch ontwikkeld en brengt de speler naar het begin van een nieuwe ‘koude’ oorlog. Deze zal in de nabije toekomst plaatsvinden. De trailer op YouTube is momenteel nog afgeschermd, maar dat zal de komende uren moeten veranderen. Met de release van de trailer krijgen we ook eindelijk te zien wat we van Black Ops 2 mogen verwachten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.