2K Kondigt Borderlands 2 Special Editions Aan

2K Games komt in september met de opvolger van Borderlands. Inderdaad, Borderlands 2. Om de game kracht bij te zetten, heeft 2K games een tweetal interessante special editions in elkaar gezet die het hart van iedere Borderlands fan sneller moet laten kloppen.

Het gaat om de Deluxe Vault Hunter’s Collecotrs Edition en de Ultimate Loot Chest Limited Edition. De collector’s edition is de kleinste versie. Hier krijg je naast de game ook nog een Marcus Bobblehead (leuk voor in de auto), een hardcover boek met artwork, een kaart van Pandora, stisckers en een online download voor de bijbehorende digitale strip.

De Limited Edition van Borderlands 2 bevat hetzelfde als de Collector’s Edition met daarnaast ook nog eens een aantal postkaarten, Steelbook versie van de game, apparte doos voor je bobblehead, een notitieboek van Sir Hammerlock, kaarten om de dieren in Pandora te identificeren en een replica van de Loot Chest die je in de game tegenkomt en dat laatste is natuurlijk echt een stoere toevoeging!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Roelof van Doorn
Je ziet me wel, maar herkent me niet. Blijf gokken wie ik ben. Als je het weet zeg je 'O, die!'

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram