Penveu, het Nieuwe Smartboard

De smartboards in scholen kennen we inmiddels allemaal. Van die dure projectieschermen die werken met een pennetje. De Penveu is een nieuwe oplossing die ieder oppervlak, of het nou een monitor is, of een beamer, in een smartboard (of interactief whiteboard) kan veranderen.

De Penveu kent twee gebruiksmogelijkheden. Je kunt hem door het kleine touchpad als muis gebruiken, of als pen. Voor de pen gebruikt hij allerlei sensoren die de bewegingen vastleggen. Je hoeft hem in dat geval dus ook niet op het scherm zelf te houden. Daar staat helaas wel tegenover dat de schrijfbewegingen nog minder natuurlijk zijn zoals je in het instructiefilmpje kan zien.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram