Gerucht: Apple komt met een goedkope MacBook Air

De MacBook Air luidde ooit de start van het ultrabook tijdperk in. Dunner en lichter was het toverwoord. Maar dat was duur en dat bleef duur. Toch lijkt het erop dat er een relatief goedkoop alternatief komt.

Begin dit jaar wist DigiTimes al te melden dat Apple aan een nieuw model MacBook Air werkte. Gezien de leeftijd van het laatste model, geen vreemde suggestie. Nu weet het doorgaans welingelichte 9to5Mac te melden dat het om een budget model zou gaan.

Nouja, budget. Ongetwijfeld zal hij stevig aan de prijs zijn ten opzichte van de hardware die erin zit, maar voor een Apple MacBook Air moet dit echt een goedkope optie worden. Daarmee kan Apple de MacBook Air voor meer gebruikers toegankelijk maken.

Hoe Apple precies de prijs gaat verlagen is nog onduidelijk, maar daar horen we spoedig vast meer over.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.