Logo GadgetGear.nl
Picture of Roelof van Doorn
Roelof van Doorn

Nintendo Registreert Supermario4.com

Nieuwe domeinnamen zijn altijd prachtig voer voor speculatie over nieuwe games. Zo ook Nintendo’s registratie van het domein Supermario4.com. De laatste genummerde Mario game was Super Mario Bros 3. Een 2D platform game en volgends vele fans de laatste echt goede Mario game…

Hoewel bedrijven domeinnamen vaak vastleggen voor toekomstig gebruik, bijvoorbeeld om domeinkapers voor te zijn, lijkt het er toch op dat Nintendo een nieuwe Mario in petto heeft. Eerder dit jaar verklaarde president Saturo Iwata al dat het bedrijf aan een nieuwe 2D platformer werkt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.