Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Music Unlimited Eindelijk in Nederland en België

Sony heeft gisteren eindelijk Music Unlimited gelanceerd. Sony wilt met de cloud dienst concurreren met het aanbod van Spotify. Met Nederland en België is het totaal aantal Music Unlimited landen nu op 16 gekomen. Sony’s dienst is hiermee in meer landen beschikbaar dan die van andere muziekdiensten terwijl Sony’s Music Unlimited pas in december van 2012 het levenslicht zag.

De totale database van Sony bevat meer dan 15 miljoen tracks. Dat is niet vreemd omdat Sony Music natuurlijk alleen al de rechten van een enorme hoeveelheid artiesten in beheer heeft. Ook de andere grote muziekmaatschappijen hebben zich inmiddels bij Music Unlimited aangesloten.

Music Unlimited is bereikbaar vanaf elke PC, Android, Bravia HDTV (vanaf 2010), Blu-Ray speler, Sony Audionetwork systemen, Playstation 3, VITA, PSP en Walkman. Het premiumabonnement kost €9,99 per maand, maar er is ook al een basisabonnement voor €3,99 per maand waarbij je alleen naar reclamevrije radiostations kan luisteren en je eigen muziekcollectie in de cloud op kan slaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.