Google Glass Werkt met Normale Brillen

Goed nieuws over het Google Glass project. Nouja, voor mensen met brillen dan. Volgens Google’s Isabelle Olsson is het mogelijk om de nieuwe Google Glass projector ook op een normale bril te gebruiken. Ongeacht de sterkte van de bril.

Hoewel het nog jaren kan duren voordat we Google Glass in de winkel zien liggen, is het aannemelijk dat de bril onder anderen via de opticien verkrijgbaar zal zijn. Deze zal de Google Glass unit namelijk op jouw montuurtje moeten bevestigen. Ik vraag me wel af in hoeverre één kant van de bril veel zwaarder wordt dan de andere. Ik zie al kinderen met vergroeiingen in de nek voor me…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Roelof van Doorn
Je ziet me wel, maar herkent me niet. Blijf gokken wie ik ben. Als je het weet zeg je 'O, die!'

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram