Goed nieuws over het Google Glass project. Nouja, voor mensen met brillen dan. Volgens Google’s Isabelle Olsson is het mogelijk om de nieuwe Google Glass projector ook op een normale bril te gebruiken. Ongeacht de sterkte van de bril.

Hoewel het nog jaren kan duren voordat we Google Glass in de winkel zien liggen, is het aannemelijk dat de bril onder anderen via de opticien verkrijgbaar zal zijn. Deze zal de Google Glass unit namelijk op jouw montuurtje moeten bevestigen. Ik vraag me wel af in hoeverre één kant van de bril veel zwaarder wordt dan de andere. Ik zie al kinderen met vergroeiingen in de nek voor me…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.