Razer lanceert oogbeschermingsbril met open-ear audio

Razer Anzu met meisje

Computerbrillen worden steeds populairder. Ze helpen computergebruikers hun ogen beschermen tegen de straling van displays. Daarbij gaat het vooral om bepaalde onderdelen van het kleurspectrum. Razer maakt haar bril interessanter door open-ear audio toe te voegen.

Sinds de overname van THX is Razer zich steeds meer aan het ontwikkelen naar een merk waarbij ook high-end audio een belangrijke rol speelt. Dit zien we ook terug in de Razer Anzu bril. Deze is niet alleen gericht op gamers, maar op computergebruikers in het algemeen. Met de handige functie dat je er dus ook jouw audio overheen kan gooien.

Razer Anzu

Bij Open-ear audio gebruik je geen oordopje of oorschelp die op het oor ligt om naar muziek te luisteren. In plaats daarvan zit een speaker vlakbij het oor. Deze speaker stuurt het geluid zeer gericht naar jouw oor. Mensen om je heen horen hier niet veel van terwijl jij nog wel alle geluiden om je heen kunt waarnemen. Natuurlijk maakt Razer gebruik van low latency technologie, zodat je de bril ook prima kunt gebruiken als gaming headset. Een omnidirectionele microfoon zorgt ervoor dat je de bril ook voor gesprekken kunt gebruiken.

Qua lichtfiltering, houden de glazen van de Razer Anzu 35% van het blauwlicht tegen. Dit is vooral het schadelijke spectrum dat er voor zorgt dat jouw hersenen niet tot rust komen. Neem je ze mee op straat, kun je de lenzen verwisselen voor zonnebrilglazen. Die houden 99% van het UV licht tegen.

Beschikbaarheid

De Razer Anzu gaat €209,99 kosten. Voor €34,99 kun je er een setje zonnebrilglazen bij bestellen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.