GadgetGear.nl

1 op de 3 Leest SMS Berichten Partner

Psychologie Magazine heeft speciaal voor haar jubileumnummer 379 mannen en 2.103 vrouwen ondervraagd over fout gedrag. Één van de opvallende gegevens is dat 34% van de ondervraagden de SMS berichten van zijn of haar partner leest. Naast de drang naar het pak melk met de langste houdbaarheidsdatum en andere kleine dingetjes, bevat het onderzoek nog een paar leuke feitjes.

Zo facebooken, wordfeuten en privé internetten we massaal onder werktijd (45%) en geven we graag wat gas bij als iemand ons probeert in te halen (38%). Het leukste vond ik nog dat we sporten een goed excuus vinden om ’s avonds met een bak chips en (in mijn geval) een lekkere cocktail op de bank te zitten ;-). Een grappig onderzoek, maar het is wel jammer dat het magazine het verschil in gedrag tussen mannen en vrouwen buiten beschouwing laat.

Stiekem nieuwsgierig geworden naar feitjes als het percentage mensen dat het huis schoonmaakt voor de schoonmaakster komt of teveel opschept bij een buffet? Check alle resultaten.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.