Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Risen 2: Dark Waters Krijgt Releasedate (PC/PS3/X360)

Deep Silver heeft deze week bekendgemaakt dat haar nieuwste piratenavontuur Risen 2: Dark Waters op 27 April voor de PC zal verschijnen. Eigenaren van een Playstation 3 of Xbox 360 zullen helaas wat langer moeten wachten. Die mogen de game niet eerder dan 25 mei verwachten.

De PC versie van het spel biedt volledige ondersteuning voor de 3D brillen van Nvidia. Het is de eerste game in het genre die volledige 3D ondersteuning heeft. Natuurlijk brengt Deel Silver ook een Collector’s Edition op de markt.

In Risen 2 stuurt de Inquisitie jou er op uit om op zoek naar een oplossing tegen de monsterlijke zeemonsters die steeds de rederijen verstoren te gaan. Hierdoor blijft het eiland verstoken van de noodzakelijke toevoer van goederen. De piraten lijken te weten hoe ze met deze beestjes om moeten gaan, maar willen niet echt meewerken.

Nieuw in Risen 2: Dark Waters is dat spelers nu ook vuurwapens kunnen gebruiken. Ook de piraten beschikken over nieuwe vaardigheden zoals Dirty Tricks, waarmee ze hun vijanden in gevecht kunnen verwarren of aanvallen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.