Na de opzienbare lancering van haar nieuwe videobewerkingsoftware, komt Corel wederom met een grote update. Ditmaal introduceert het bedrijf haar nieuwe CorelDraw Graphics Suite X6. Het nieuwe pakket bevat ondersteuning voor Multi-core 64-bit PC’s waardoor de prestaties een stuk beter moeten zijn.

CorelDraw Graphics Suiteis gericht op ontwerpers die bezig zijn met het drukken of met speciale technieken als zeefdrukken en graveren. Het pakket bevat ook software voor het ontwerpen van vectoren en bevat daar een ruime hoeveelheid specialistische tools voor.

Opvallend is de aanwezigheid van Corel Website Creator die gebruikers ook nog eens in staat stelt om ontwerpen de exporteren als website inclusief het gebruik van CSS, JavaScript, XML en natuurlijk XHTML.

Om het even op te sommen, het CorelDraw Graphics Suite X6 pakket bestaat uit CorelDraw X6, Corel Photo-Paint, Corel PowerTrace, Corel Connect, Corel Capture X6 en Corel Website Creator. Daarbaast bevat het pakket 10.000 cliparts, duizend stock foto’s, duizend nieuwe lettertypen en nog veel meer.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.