Picture of Roelof van Doorn
Roelof van Doorn

Onbeperkt Internet en Toestelleasen bij Hi

Hi gooit duidelijk het roer om. Zaten we eerder nog te balen van alle mobiele aanbieders die datalimieten in gingen voeren, kiest Hi van het één op het andere moment voor onbeperkte databundels. Daarnaast zal het ook mogelijk worden om toestellen te leasen.

De nieuwe abonnementen die vanaf 12 maart ingaan hebben een extra lage internetsnelheid van 32kbps, maar geen bijkomende internetkosten. Daarnaast koppelt KPN belminuten en SMS berichten los van de internetabonnementen waardoor je kunt dus kiezen voor veel data en weinig minuten. Belkosten worden na de eerste minuut per seconde afgerekend.

Ook nieuw is het leasen van een mobiele telefoon. Je betaald dan een hoger maandbedrag, maar kan aan het einde van de lease aangeven of je het toestel voor een laag bedrag overneemt of door gaat naar het volgende toestel. Hierdoor is het niet meer nodig om bij te betalen voor een dikke smartphone. Toch is het handig om voor jezelf uit te rekenen wat je maandelijks voor een toestel neer moet leggen over de betreffende periode en wat het kost om het toestel gewoon zelf te financieren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.