RIM heeft eindelijk de BlackBerry Bold 9790 in Nederland gelanceerd. Het nieuwe toestel loopt op BlackBerry OS 7 en bevat naast het klassieke BlackBerry toetsenbord ook een volledig touchscreen. Hoewel de resolutie van het scherm slechts 480 bij 360 pixels is, is het scherm maar 2.45 inch waardoor het beeld haarscherp is.

Specs

De BlackBerry Bold 9790 draait op een enkele 1 Ghz CPU met maarliefst 768MB RAM. Ondanks dat 1 Ghz een tikkeltje 2011 klinkt, mag je met deze hoeveelheid RAM verwachten dat het multitasken zeer soepel moet lopen. Het toestel bevat 8GB aan opslagruimte dat je met MicroSD tot 32GB uit kan bereiden.

RIM heeft het toestel uitgerust met een 5 megapixel camera met autofocus en LED Flash. Video’s schiet het toestel helaas op VGA waardoor de kwaliteit van video’s tegen zal vallen.

Iets dat zeker niet tegen zal vallen zijn de prestaties van de accu in het toestel. Volgens onze specificaties mag je op 3G tot 408 uur standby tijd verwachten en een gesprekstijd van maximaal 5 uur en 20 minuten. Uiteraard is dat onder ideale situaties.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.