Mario Party 9 Komt Eraan (Wii)

Er zijn games die je niet wilt missen omdat ze je compleet in hun verhaal zuigen, maar er zijn ook games die je niet wilt missen omdat ze gewoon ontzettend leuk zijn om met je vrienden te spelen. Één van de games uit die categorie die dit jaar zal verschijnen is zonder twijfel Mario Party 9.

Mario Party staat wederom garant voor een waanzinnig bordspel met maarliefst 80 minigames en bevat zowel oude als nieuwe personages uit Mushroom Kingdom. In Mario Party 9 spelen we Party Adventure, een bordspel dat de spelregels uit de vorige Mario Party games eens lekker overhoop schudt. Dit keer is het namelijk mogelijk om voertuigen op het bordspel te gebruiken en daar met maximaal vier spelers gebruik van te maken. Het vraagt dan ook veel meer tactisch inzicht omdat je soms tegen, maar soms ook met elkaar moet strijden om de punten.

Toch kan ook dit deel niet zonder bijpassend Mario-verhaal. In Mario Party 9 is het de bedoeling om meer Mini Stars te verzamelen dan jouw tegenstanders en om Bowser te verslaan. Bowser heeft de Mini Stars namelijk uit de hemel gestolen.

Beschikbaarheid

Mario Party 9 verschijnt op 2 maart voor de Nintendo Wii.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.