Google Werkt aan Eigen Budget Tablet!?

Geruchten gaan dat Google aan een nieuw type Android tablet werkt. Met deze nieuwe tablet wil Google een prijsvechtertje introduceren omdat Google zelf ook inziet dat de meeste tablets niet op prijs kunnen concurreren wanneer consumenten moeten kiezen tussen een Android tablet en Apple’s iPad. Daarnaast weet Amazon een groot deel van de markt te pakken met haar Kindle Fire.

Het nieuwe tablet zou op Android 4.0 draaien en over een 7 inch scherm beschikken en $199 gaan kosten. Dat Google aan een eigen Android tablet werkt is niet vreemd. Google werkte eerder al met Motorola aan de Xoom tablets en Motorola is nu eigendom van Google. Van de andere kant kondigde Eric Schmidt onlangs nog aan dat Google en Motorola juist aan een tablet werken voor de bovenkant van de markt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.