CES: SonyEricsson’s Nieuwste Smart Extra’s voor Android

SonyEricsson valt op twee manieren op. Aan de ene kant zijn hun toestellen niet de standaard zwarte platen die we overal zien, aan de andere kant komt het bedrijf met de leukste accessoires voor haar toestellen. Met de LiveView, LiveDock en LiveSound wist het bedrijf al te innoveren, maar het gaat verder…

Xperia SmartTags

De Xperia SmartTags zijn met iedere NFC telefoon te gebruiken, waaronder de net aangekondigde Xperia S. De smarttags kan je aan een bepaald profiel koppelen. Zo kan je een Xperia SmartTag naast je bed leggen. Ligt de telefoon erop, dan stelt hij de wekker en het geluidsniveau voor je in. Plak je hem in te auto, dan schakelt de telefoon naar de navigatiestand. Het klinkt relatief simpel, maar brengt een hoop comfort met zich mee. Een SmartTag gaat € 9,90 kosten.

Smart Wireless Headset Pro

De nieuwe Smart Wireless Headset Pro is op twee manieren te gebruiken. Koppel je hem aan de telefoon dan kan je het display gebruiken om tekstberichten te lezen, binnenkomende oproepen zien, agendaberichten openen en nog veel meer. Daarnaast kan hij zelfstandig als FM radio of MP3-speler gebruikt worden. De Smart Headset Pro gaat €119 kosten.

SmartWatch

Na de SmartView komt SonyEricsson met de SmartWatch. Hetzelfde idee, maar dan nog beter. Het microdisplay maakt via bluetooth contact met Android waardoor je berichten kan lezen, agendapunten kan checken en het volledige beheer over gesprekken en muziek kan voeren. Daarnaast zijn ook voor de SmartWatch diverse apps in de Android Market te vinden. De SmartWatch gaat €119 kosten.

Al deze producten staan al op naam van Sony.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.