Logo GadgetGear.nl
Picture of Roelof van Doorn
Roelof van Doorn

11 Nieuwe Publishers voor EA’s Origin

EA’s Origin blijft doorgroeien en lijkt een steeds grotere concurrent voor Valve’s Steam te gaan worden. Deze week hebben maarliefst 11 nieuwe uitgevers van games een contract met EA getekend waaronder Trion World en Robot Entertainment. Rift van Trion World is de eerste game die via deze deals op Origin verschijnt.

De andere uitgevers die voor Origin hebben getekend zijn CD PROJEKT RED, Freebird Games, Recoil Games, Autumn Games, 1C Company, inXile entertainment, Paradox Interactive, Core Learning Ltd. and N3V Games. inXile kennen we onder anderen van de game Choplifter die we enkele dagen terug bekeken. Die game is nu nog exclusief verkrijgbaar via Steam.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.