Vodafone heeft een nieuwe manier om je leven in kaart te brengen geïntroduceerd. Het gaat om de website SociaalLeefritme.nl die ook voor niet-vodafoneklanten beschikbaar is. De site brengt jouw leefritme in kaart door jouw activiteiten op sociale netwerken (Facebook, Twitter FourSquare) te indexeren.

Hierna krijg je een dashboard met allemaal kleine apps die je meer informatie geven over hou jouw (online) sociale leven eruit ziet. De site berekent allerlei leuke feitjes op basis van jouw activiteiten, maar zit er soms ook een beetje naast. Zo blijkt mijn beste vriend in China te zitten terwijl ik die nog nooit van mijn leven heb gezien en er al jaren geen direct contact meer mee heb gehad. Oké, misschien is mijn sociale leven dan ook wel een zooitje ;-).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.