GadgetGear.nl

Vodafone Introduceert het Leefritme Dashboard

Vodafone heeft een nieuwe manier om je leven in kaart te brengen geïntroduceerd. Het gaat om de website SociaalLeefritme.nl die ook voor niet-vodafoneklanten beschikbaar is. De site brengt jouw leefritme in kaart door jouw activiteiten op sociale netwerken (Facebook, Twitter FourSquare) te indexeren.

Hierna krijg je een dashboard met allemaal kleine apps die je meer informatie geven over hou jouw (online) sociale leven eruit ziet. De site berekent allerlei leuke feitjes op basis van jouw activiteiten, maar zit er soms ook een beetje naast. Zo blijkt mijn beste vriend in China te zitten terwijl ik die nog nooit van mijn leven heb gezien en er al jaren geen direct contact meer mee heb gehad. Oké, misschien is mijn sociale leven dan ook wel een zooitje ;-).

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten