Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Vanaf nu Filmen met de 3DS

3D foto’s maken is cool, maar wat denk je van 3D filmen? Ook dat is nu mogelijk met de Nintendo 3DS. Nintendo heeft vandaag namelijk een nieuwe firmwareupdate voor de 3DS uitgebracht waarmee deze langverwachte (en logische) functie wordt toegevoegd.

De filmoptie neemt niet alleen standaard filmpjes op, maar bevat ook diverse mogelijkheden om creatief filmpjes te schieten. Zo kan je er voor kiezen om met behulp van vele foto’s een stop-motion filmpje te schieten en kan je er voor kiezen om een timelapsefilmpje te maken.

Zo is het mogelijk om nieuwe streetpass uitdagingen aan te gaan. Het gaat niet alleen om nieuwe Mii in Misère spelletjes, maar ook om het verzamelen van landkaarten door kaarten uit te delen met mensen die je ontmoet.

De eShop heeft ook een update gekregen en bevat nu demoversies van volledige 3DS games. Die kan je ook downloaden terwijl je de 3DS niet gebruikt en dat is wel zo handig.

Tot slot is het nu ook mogelijk om foto’s en video’s tussen 3DS gebruikers uit te wisselen. Je hoeft niet langer moeilijk te doen met het verplaatsen van bestanden via de PC.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.