Net voor de jaarwisseling weet Microsoft’s Windows Phone Marketplace nog een kleine mijlpaal binnen te slepen. De app store van Microsoft bevat volgens All About Windows Phone nu 50.000 applicaties waarvan er 44.000 live staan (de rest is om verschillende redenen niet meer online te vinden).

De Windows Marketplace groeit hiermee net iets langzamer dan de App Store van Apple. Microsoft had 14 maanden nodig om op 50.000 te komen terwijl Apple daar 12 maanden voor nodig had. Hoewel de Marketplace nog steeds één van de kleinsten is, zijn alle belangrijke apps vertegenwoordigd en voegen ontwikkelaars momenteel 265 apps per dag toe.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.