Vanaf 10 december gaat de Aldi van start met de verkoop van de nieuwste tablet van Medion. De Lifetab P9514 (MD99000). Het betreft een Android tablet met een 10 inch scherm en 3G verbinding. Daarnaast is de tablet ook nog eens voorzien van 32GB aan opslagruimte. Bepaald geen budgetknallertje dus.

Het tablet draait op Android 3.2 en bevat alle officiële google apps, Dit in tegenstelling tot de vele budget tablets die we op dit moment in aanbiedingen voorbij zien komen. Ook beschikt de Lifetab over een volledig multitouch display.

Specs

Onder de motorkap van deLifetab P9514 ligt een 1Ghz dual-core processor met een royale 1GB aan ram. Daarmee is hij vergelijkbaar met de Galaxy Tab 10.1 3G van Samsung. Uiteraard bevat hij Wi-Fi en ook een Micro-SD slot waardoor je zelf nog wat opslagruimte bij kan prikken.

Aan de voorkant vinden we ook nog een 2 megapixel camera aangevuld met een 5 megapixel camera aan de achterkant. Het geluid komt uit een Dolby Mobile speakertje (niet echt bijzonder) en de 4,7 Wh accu zorgt voor voldoende stroom om 8 uur op de tablet te werken.

Apps

De Lifetab is voorzien van Lifetab Media, Docs to Go, Printershare, een tekenpakket en een handje vol minder opvallende apps. De combinatie van Docs to Go en Printershare is natuurlijk ideaal omdat je de tab meteen productief in kan zetten. Andere apps trek je natuurlijk van de Android Market.

Extra’s

Medion weet zich in de extra’s goed te onderscheiden van de rest. Je krijgt standaard een tasje bij de Lifetab en er zit een heuse AKG koptelefoon bij. Niet slecht!

Beschikbaarheid

Aldi start de verkoop van de Medion Lifetab MD99000 op 19 december. Hij gaat €399 kosten en daarmee is hij zeer scherp geprijsd tegenover vergelijkbare tablets.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.