GadgetGear.nl

TomTom Introduceert de Go Live 1005 World

TomTom komt met een nieuwe editie van het succesvolle TomTom Go Live 1005 navigatiesysteem. Het gaat voornamelijk om een update aan de software van het apparaat. Het toestel zit vol met nieuwe apps waaronder bestuurdersvriendelijke versies van Expedia, TripAdvisor en belangrijke sociale functies zoals Twitter. De Twitter-functionaliteit in TomTom GO LIVE 1005 WORLD biedt een […]

TomTom komt met een nieuwe editie van het succesvolle TomTom Go Live 1005 navigatiesysteem. Het gaat voornamelijk om een update aan de software van het apparaat. Het toestel zit vol met nieuwe apps waaronder bestuurdersvriendelijke versies van Expedia, TripAdvisor en belangrijke sociale functies zoals Twitter.

De Twitter-functionaliteit in TomTom GO LIVE 1005 WORLD biedt een optie om de bestemming en de verwachte aankomsttijd te delen met volgers. De bestuurder zet de tweet klaar voor vertrek en kan zich vervolgens concentreren op de weg. Tijdens de reis wordt de verwachte tijd geüpdate.

Bestuurders kunnen met de Expedia-functie in het Search & Go LIVE-portfolio tijdens hun reis accommodatieprijzen vergelijken. Ook hebben bestuurders toegang tot TomTom Places. Natuurlijk zijn de resultaten direct als bestemming in te voeren.

Reageren

Arjan Olsder

Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.