GadgetGear.nl

TomTom Introduceert de Go Live 1005 World

TomTom komt met een nieuwe editie van het succesvolle TomTom Go Live 1005 navigatiesysteem. Het gaat voornamelijk om een update aan de software van het apparaat. Het toestel zit vol met nieuwe apps waaronder bestuurdersvriendelijke versies van Expedia, TripAdvisor en belangrijke sociale functies zoals Twitter.

De Twitter-functionaliteit in TomTom GO LIVE 1005 WORLD biedt een optie om de bestemming en de verwachte aankomsttijd te delen met volgers. De bestuurder zet de tweet klaar voor vertrek en kan zich vervolgens concentreren op de weg. Tijdens de reis wordt de verwachte tijd geüpdate.

Bestuurders kunnen met de Expedia-functie in het Search & Go LIVE-portfolio tijdens hun reis accommodatieprijzen vergelijken. Ook hebben bestuurders toegang tot TomTom Places. Natuurlijk zijn de resultaten direct als bestemming in te voeren.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten