Met de aankondiging van Android 4.0 zijn vele Androidbezitters nieuwsgierig of ook hun toestel deze langverwachte upgrade zal ontvangen. HTC heeft nu bekendgemaakt welke, in Nederland verkrijgbare toestellen, een upgrade krijgen naar Android Ice Cream Sandwich (ICS).

Het gaat om de HTC Sensation en HTC Evo 3D. Ook de Sensation XE en XL varianten zullen ook de Android 4.0 upgrade ontvangen. De updates zullen naar verwachting in het eerste kwartaal van 2012 beschikbaar zijn.

Heb je HTC toestellen die zonder problemen Android 2.3 draaien, maar niet door HTC van een upgrade voorzien worden? Geen nood. We gaan er vanuit dat binnen enkele maanden custom roms te downloaden zijn waarmee je zelf Android 4.0 kan installeren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.