3D Blu-Ray Spelers Populair

Het gaat goed met de verkoop van Blu-Ray discs en de bijbehorende spellers, dat is geen nieuws. Wat wel interessant is, is om te zien dat de helft van de Blu-Ray spelers die nu wordt verkocht, een 3D speler is. Tot deze conclusie komt marktonderzoeker GfK Retail And Technology.

Het GfK verwacht dat Nederlanders dit jaar in totaal 155.000 nieuwe Blu-Ray spelers aanschaffen waarvan de helft dus van 3D is voorzien. Dat veel oudere spelers na een software upgrade van 3D ondersteuning voorzien kunnen worden, lijkt buiten beschouwing te zijn gelaten.

Uit neurologisch onderzoek van MindLab is ook nog eens gebleken dat de filmervaring met Blu-Ray een stuk intenser is dan bij het kijken naar dezelfde film op een standaard DVD. De hoogste scores werden gemeten bij het kijken naar 3D Blu-Ray films.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram