TomTom Presenteert de Go Live Top Gear

We zagen Top Gear al in tijdschriftvorm verschijnen en ook de laatste Forza game kreeg een Top Gear make-over. Dat de heren achter Top Gear heel goed aanvoelen wat de moderne man wil, zijn ze nu samen met TomTom aan de slag gegaan om een eigen editie van de TomTom Go Live neer te zetten.

TomTom beperkt zich in de Top Gear uitgave niet alleen tot de stem van Jeremy Clarkson (preview), maar heeft onder anderen alle bekende plekken van de Top Gear opnames en de belangrijke circuits in binnen- en buitenland toegevoegd. De echte fanaten kunnen het toestel zelfs in ‘stig’-modus zetten waarbij het apparaat stilvalt…

Verder bevat de TomTom Go Live Top Gear de gebruikelijke TomTom features als de Live diensten (inclusief flitsers), IQ Routes, HD Traffic en meer.

Beschikbaarheid

De TomTom Go Live Top Gear is vanaf vandaag te koop en kost € 199.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram