Logo GadgetGear.nl
Picture of Daniel Schilling
Daniel Schilling

PayDay: The Heist uitgesteld

Het was de bedoeling dat de game PayDay: The Heist deze week uit had moeten komen, maar we zullen nog even moeten wachten.
Uitstel

Ontwikkelaar Overkill Software heeft gemeld dat zij de game nog iets meer willen bijschaven en rekenen hier tot eind van de maand voor. De aanvals- en teamstrategieën zijn nog niet helemaal wat het zijn moet en aangezien die aspecten bij PayDay erg belangrijk zijn, is er voor gekozen om hier nog wat aandacht aan te besteden.

Info over de game

PayDay: The Heist is een download-only titel waarin alles draait om het werken als crimineel. Je zal banken moeten overvallen, drugsdealers moeten bestelen, gijzelaars nemen en ga zo maar door. Dit alles doe je dan ook nog eens in teamverband (online) en je moet dus goed samenwerken om de klus te klaren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.